Logo Mooi Zeist
Mooi Zeist logo

Woensdag t/m zondag open vanaf 17:00 uur

Ontdek hoe 'Mooi Zeist' kan zijn!

Mooi Zeist doet er alles aan om "uit eten gaan" bijzonder te maken. De meeste gerechten vinden hun oorsprong in de traditionele Indonesische keuken.

Maar die typisch Javaanse receptuur wordt ook gebruikt om in combinatie met seizoensgroenten en ingrediënten eens voor een andere benadering te kiezen. Steeds vaker ook wordt de Oosterse keuken in de breedste zin van het woord als inspiratiebron gebruikt.

Het blijft Indonesisch en tegelijkertijd verrassend. Kortom, Mooi Zeist staat garant voor een smaakbeleving die uniek is in Midden-Nederland.

   

SIR Saté & Rosé party 2015

Het begon als een druilige dag maar bij ontvangst van de gasten op de 9e SIR Saté & Rosé brak de zon door en presenteerde de SIR leden op het unieke terras van Restaurant Mooi Zeist hun saté met de bijpassende rosé. Het was een drukbezochte middag met gasten van de diverse restaurants, culi-profs en bekende Nederlanders.

De saté udang met een krupuk van petehbonen, crème fraîche en Tapioca parels in combinatie met de rose van "les Domaniers" van Domaine Ott, werd door de aanwezige gasten uitgeroepen tot de lekkerste combinatie. Het leverde het team van chef Arjuna Besemboen van Mooi Zeist de Saté & Rosé Award 2015 op wat ook dit jaar, ter beschikking werd gesteld door Spadel.

Team Mooi Zeist
Team van “Mooi Zeist” onder leiding van chef Arjuna Besemboen (voor 2e van links)

Lees meer

Tour de Zeist 2015

Tour de Zeist 2015

Vanaf zondag 28 juni is het weer zo ver, dan gaat Tour de Zeist 2015 van start. 10 zondagen fietsen langs 5 restaurants voor verrassende gerechtjes en bijpassende wijntjes! Kaarten à € 50 p.p. te koop bij de deelnemende restaurants, het Rijwielpaleis en de VVV. Voor meer info kijk op www.tourdezeist.nl.

Lees meer

Meer artikelen...

Ontdek hoe 'Mooi Zeist' kan zijn

Reserveer nu 030 - 695 8058