Logo Mooi Zeist
Mooi Zeist logo

Woensdag t/m zondag open vanaf 17:00 uur

Ontdek hoe 'Mooi Zeist' kan zijn!

Mooi Zeist doet er alles aan om "uit eten gaan" bijzonder te maken. De meeste gerechten vinden hun oorsprong in de traditionele Indonesische keuken.

Maar die typisch Javaanse receptuur wordt ook gebruikt om in combinatie met seizoensgroenten en ingrediënten eens voor een andere benadering te kiezen. Steeds vaker ook wordt de Oosterse keuken in de breedste zin van het woord als inspiratiebron gebruikt.

Het blijft Indonesisch en tegelijkertijd verrassend. Kortom, Mooi Zeist staat garant voor een smaakbeleving die uniek is in Midden-Nederland.

   

Mooi Zeist bestaat dit jaar 25 jaar dus we pakken uit! Elke 25e van de maand een organiseren we een feest. Volg onze Facebookpagina voor informatie over alle feesten. 

Vanaf 11 mei elke zondag Drinks & Bites

Vanaf 11 mei is ons loungeterras weer elke zondag geopend. Dat betekent dat u elke zondag vanaf 14.00 uur uw weekend kunt afsluiten met heerlijke Drinks & Bites! Ook een leuk idee voor moederdag, toch?

Lees meer

Nationale Hennessy Gastvrijheidprijs

Zondag 6 en maandag 7 april organiseren de G7 (de toonaangevende culinaire samenwerkingsverbanden) en Moët Hennessy de dertiende editie van de Nationale Hennessy Gastvrijheidprijs in de indrukwekkende Spiegelzaal van het InterContinental Amstel Amsterdam.

Hennessy

Lees meer

NIEUW - Chef menu

*******

Samen met onze chef-kok Arjuna Besemboen zijn we de uitdaging aangegaan om de traditionele Indonesische rijsttafel opnieuw vorm te geven. Tijdens een aantal inspirerende kookexperimenten met voormalig 2** kok Pascal Jalhay werd duidelijk dat er ruimte is om de smaken en ingrediënten van de Indonesische keuken anders te benaderen. Een ware culinaire revolutie, waarin alle schaaltjes met gerechten letterlijk zijn gesneuveld. Uitgangspunt voor het Chef menu zijn de kenmerkende Indonesische ingrediënten en smaken van de rijsttafel, maar dan totaal anders gepresenteerd.

Lees meer

Zomer & Fingerfood en een nieuw gezicht - Moesson

In de maand juli 2013 schreef Moesson een artikel over MooiZeist waarin de zomer en fingerfood van de zondagse drinks&bites thema centraal staan. Daarnaast werd kok Arjuna voorgesteld. Bekijk het artikel hieronder.

Lees meer

Ontdek hoe 'Mooi Zeist' kan zijn

Reserveer nu 030 - 695 8058